Vores store dag
Sådan oplevede vi den...

Der er masser af gode grunde til, at ens bryllup kaldes for "den store dag" - og hvor har alle ret når de siger, at dagen flyver afsted.
Vi havde en fuldstændig fantastisk dag, og tak til alle jer, der var med til at skabe den.

Vielsen var flot og præcis som vi ønskede den. For de der ikke har hørt det, så var der jo udskiftning af præst i sidste øjeblik. Hende der skulle have viet os, ville nemlig ikke tillade en sangerinde undervejs i vielsen.
Og efter at være blevet skuffet, og derefter ked af det, blev mor-Solveig sur - og kontaktede menighedsrådet. Heldigvis var de helt enige i, at det var for dårligt - og så blev præsten skiftet ud.

Receptionen nåede vi jo desværre ikke at opleve så meget af, da der jo skulle tages billeder i massevis. Men vi nåede dog at smage mor-Inge's overdådige, hjemmelavede bryllupskage - og det var guf!

Festen i Prismesalen forløb også fuldstændig som vi havde håbet. Vi syntes (og forhåbentlig syntes I andre også det), at maden var fremragende og musikken var fantastisk.
Hatten af for køkkenchef Thomas Gregersen og stor applaus til Daus & Friends!
Vi syntes også at salen var blevet rigtig flot, og blomsterkransene på bordene, havde Viborgvejens Blomster lavet lige som vi kunne have drømt om.

Sidst - men ikke mindst - tak til alle jer, der var med til at gøre dagen så perfekt. Tak for jeres gode humør og den fantastiske stemning. Tak for taler og sange - hver og en af dem varmede utroligt meget. Og naturligvis tak for alle de flotte gaver, det var overvældende!

Og så var der jo ikke bare en, men to æresporte, både ved Prismesalen og derhjemme. De var rigtig fine, tak for dem!

Endelig var der jo "den store dag + 1", nemlig brunch om søndagen. Vi var omkring 40, og selv om vejret ikke var så godt, gik det alligevel. Ikke mindst takket være Mads i køkkenet, der havde det overblik, vi manglede!


 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.01 | 14:02

Ja tak vi vil meget gerne komme til Adams barnedåb...5 mand stærk:o)
Vi glæder os og vil også meget gerne have en ønskeseddel snart...
Knus fra Østerbom

...
13.01 | 14:00
Barnedåb 2. februar har modtaget 4
Du kan lide denne side